BG

Всички цени са без ДДС.

ABS 000
ПОЧИСТЕТЕ С ЛЕКОТА

 

Работите ли с мръсни плоскости, мебели или инструменти и оборудване, докато сте в работилницата или цехът? С нашето семейство на чистители Hraniclean можете да улесните работата си и да улесните мечтите на вашите клиенти за красиви мебели. За перфектния резултат от работата ви са не само функционалните и дизайнерски мебели, но и перфектно изчистените мебели.

 

Имаме 10-годишен опит в разработването и тестването на продуктите Hraniclean, което води до пълна гама от почистващи препарати за професионална употреба, както и рутинна поддръжка и почистване на дома. Hranicleans ще ви помогнат да почистите мебелните части, готовите мебели, както и инструментите и оборудването във вашата работилница.

 

С нашата гама от почистващи препарати можете да:

 

 1. Почистете остатъците от лепило
 2. Отстранете етикетите с молив, маркер и др.
 3. Почистете не втвърдени PUR лепила и PUR пяна
 4. Освободете втвърдените PUR лепила
 5. Почистите инструментите от грес или смола
 6. Отстраните PVA лепила, бои, лакове и др.

Нашата гама включва 8 различни почистващи препарата:

 

 • Hraniclean 01 - Почиства мебелните части, готовите мебели и повечето пластмаси. Може да се справи с остатъци от лепила EVA, PO и PUR, както и с остатъци от контактни лепила, молив или маркери. Без разтворители, бързо се изпарява и не оставя следи по мебелите. Освен че се използва в изработката и монтажа, той е и универсален помощник за почистване на мебели, както и за нормална употреба. 
 • Hraniclean 03 - Е специалист по отношение на не втвърдената PUR пяна и лепило. Той премахва не втвърдените остатъци от PUR пяна от инструментите.
 • Hraniclean 04 - Осигурява освобождаване на втвърдено PUR лепило от инструментите. Той се отличава с перфектната почистваща сила и ефективност. За максимален ефект на почистване е да се остави да действа няколко минути. Подходящ е само за почистване на метални повърхности.
 • Hraniclean 05 - Е предназначен за почистване на сервизно оборудване, той се справя с мазнини, остатъци от смола по триони, режещи инструменти, части по машината. Работи бързо и ако го оставите да действа по дълго време, може да се справи с по-голям слой мръсотия.
 • Hraniclean 07 - Почиства остатъците от PVA лепила, бои, дисперсионни бои и лакове. Това е концентрат, който се разрежда с вода. Поради високата си ефективност консумацията му е много ниска. 
 • Hraniclean 08 - Е почистващо средство, което не трябва да липсва в нито един цех или при монтаж в клиента. Може да се използва за почистване на мебелни части и готови мебели, включително материали с много чувствителни повърхности, като гланц или мат, но също така почиства стъклото и пластмасите. Той може да борави не само с обикновена мръсотия, пръстови отпечатъци и мазнини при сглобяване на мебели, но и с остатъците от лепила, разлепяне на хартия и етикети. Подходящ е както за промишлена, така и за битова употреба. Предлагаме го и под формата на нежен спрей -Hraniclean 08 Spray, който не оставя следи. Има приятен цитрусов аромат и по този начин почистването на мебели ще ви бъде доста лесно. Можете също така да използвате този препарат за почистване като идеален подарък за вашите клиенти.
 • Hraniclean SEP 11 - Е отделяща течност, която образува тънък филм върху третираните повърхности, за да предотврати нежеланото залепване на PVA лепила, смоли и др.
 • Hraniclean KLZ 21 - Е средство за смазване с нисък вискозитет за режещи инструменти, което предотвратява нежеланото замърсяване на дървесината при преминаване през режещите инструменти. Може да се справи със смола, грес или мазнини.

Всички тези продукти може да поръчате в нашият онлайн магазин, както и на нашите телефони или на място в магазина.

За допълнителни технически подробности и препоръки относно нашите почистващи препарати, моля свържете се с нас.

001
LPZ/II - RI 001 Ri001 - прозрачен

10 л.   30 л.  

004
NFLY - RI 004 – син. Почиства притискащите ролки и циклите

500ml   10 л.   30 л.  

006
LP 163/93 - RI 006 - розов

10 л.   30 л.  

 

 

1000
Храниклийн 08

0,200 л.   0,600 л.   1 л.  

За Ръчно почистване на детайли с висок блясък и чувствителни тъмни повърхности. Не оставя следи върху почистваната повърхност. Да се използва текстилна или хартиена кърпа.

 

ABS 1002
Храниклийн 07

1 л.  

1003
Храниклийн 05

1 л.   5 л.  

Почиства смазка и смола. Подходящ за дискове, свредла, ножове, длета и машинни части.

 

 

1004
Храниклийн SEP 11

1 л.  

След нанасяне върху третираната повърхност се получава тънък слой, който не позволява наслояване на PVA лепила върху инструментите. Преди употреба се разрежда с вода в съотношение 1:4. Нанесете и оставете да изсъхне. 

1005
Храниклийн KLZ 21

1 л.  

Лубриканта представлява течност с нисък вискозитет създаващ дълготраен филмиращ слой, който позволява лесното приплъзване на дървесината. Нанесете малко количество върху работната площ и разнесете с текстилно парче. Препарата отстранява следи от Смола и мазнини. Следи от него се отстраняват с вода и нормален почистващ препарат. НЕ СЪДЪРЖА VOC.

1006
Йоват 930.34

1 кг.  

1016
Храниклийн 04 PUR

1 л.  

1017
Храниклийн-03

1 л.  

Почиства и разтваря невтвърдени полиуретанови лепила (PUR). Продуктът е предназначен за почистване на инструменти.Действа след няколко минути , като не разтваря напълно лепилото, но позволява отстраняването му.

1019
Микрофибърна кърпа

40x40 mm  

 

 

 

1100
Храникол D3

800 мл.  

1101
Храникол D4

5 кг.   800 мл.  

1102
Препарат течен Йоват 401.10

9 кг  

1103
LP 289/99 - RI 403 – антистатик. Охлажда и предпазва циклите.

10 л.  

1104
Йоват 930.94 чистител 220g

220g бр.  

1106
Чистител LP 163/93 RL 006

10 л.  

ABS Храниклийн 01
Храниклийн 01

1л mm   20л mm   5л mm  

Специално почистващо средство,което се препоръчва за ръчно почистване на детайли от лепило,молив и маркер.Не оставя мазни следи и не съдържа агресивни разтворители.Има нежен цитрусов аромат.